İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu Okulumuzu Ziyaret Etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya ile birlikte Fatsa ilçe ziyareti kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile öğretmenler odasında sohbet ederek yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu, başarılı ve hayırlı olması temennisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze okulumuz adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

02.10.2023 295