Büyük Ata Ortaokulu

Vizyon: Başarılı, dürüst, saygılı, milli ve manevi değerleri özümsemiş,çağın gerektirdiği her türlü değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek ilçemizde en çok tercih edilen okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda; akademik, sosyal ve sportif yönden geliştirerek, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş ve sorumluluk sahibi bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40 15:15
Servis Bilgisi: ÖZEL TAŞIMA SERVİSİ
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol, Oryantiring , Atletizm, Halk oyunları,Okçuluk
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı Teknofest
Proje Çalışmaları: E-twinning projeleri,AB Erasmus,Şahsiyet eğitimi, Kitap okuma alışkanlığı kazandırma projeleri

Telefon - (0452) 423 87 85

WEB - https://fatsabuyukata.meb.k12.tr

Adres - Evkaf Mh. Güner Sk. No5 Fatsa / ORDU

Yerleşim Yeri - ORDU/FATSA EVKAF MAH. GÜNER SOK.NO:5

Adres - Evkaf Mh. Güner Sk. No5 Fatsa / ORDU

Ulaşım SANAYİ DOLMUŞU